MIKÄ SITTEN ON KKP?

Kuten etusivulla todetaan, Kuudes Kenttäpelaaja ry on vuonna 2001 perustettu KooKoo-kannattajien yhteenliittymä. Tänä päivänä KKP:n roolina on toimia katsomokulttuurin kasvun mahdollistajana sekä tukijalkana. Sumulaakson pääty on liian suuri instituutio niputettavaksi yhteen ry:hyn – KKP ei siis ole yhtä kuin koko laaja kannattajajoukko mutta sillä on valtava rooli mustaoranssin kannattajatoiminnan sekä vierasmatkailun ylläpitämisessä.


Lauluja, lippuja sekä muuta ulospäin näkyvää suunnitellaan yhdessä ilman suurempia yhdistyssidonnaisuuksia; sen sijaan KKP kantaa perimmäisen taloudellisen ja muodollisen vastuun toiminnasta. Vuosittain aktiivisen jäsenistön keskuudesta valitaan yhdistykselle hallitus, joka huolehtii juuri yhdistyksen taloudesta, päätöksenteosta ja tulevaisuuden suunnittelusta.

Voit antaa oman tukesi taustajoukkojen väsymättömälle työlle liittymällä yhdistyksen jäseneksi, hankkimalla kannattajatuotteita tai vaikka nykäisemällä hihasta ja heittämällä oman kehitysideasi. Konstit ovat monet!

HALLITUS KAUDELLA 2020-21

JANNE RUONALA, puheenjohtaja
JONI HERRALA, varapuheenjohtaja
SOILE KUISMA, rahastonhoitaja
MINTTU NULPPONEN, matkanjärjestäjä
VESA PAPU, varsinainen jäsen
JERE HUUHKO, varsinainen jäsen
JERE LAPPALAINEN, varajäsen
OLLI JYVÄSJÄRVI, varajäsen

OTA YHTEYS KUUDENTEEN KENTTÄPELAAJAAN!

yhdistys_action_button
LIITY