KUN LIITYT JÄSENEKSI, KAIKKI VOITTAVAT.

Kaikki jäsenmaksut palaavat aina päätyyn sillä rahat käytetään kannattajakulttuurin kehittämiseen. Liittymällä KKP:n jäseneksi et ainoastaan anna tukeasi kasvavalle toiminnalle – hyödyt myös itse. Jäsenyys voi maksaa itsensä takaisin erittäin nopeasti erilaisten etujen myötä.

Kortilla saat 10€ alennuksen järjestämistämme vierasmatkoista, kiinteän prosenttialennuksen KooKoo-shopin ostoksista sekä erilaisia liike-elämän etuja, joista lisää tämän linkin takana .

Klikkaa alla olevasta linkistä, täytä liittymislomake ja tule vahvistuksen saatuasi noutamaan korttisi hallilta. Jos haluat liittää useamman henkilön jäseneksi, täytä lomake kerran kutakin henkilöä kohden. Helppoa ja hauskaa!
Yli 18-vuotiaan uusilta jäseniltä kausimaksu on suuruudeltaan 20 euroa, jonka jälkeen pysyessä jäsenenä 15 euroa kausi. 5 - 18-vuotiaiden hintana on 7,5 euroa, eivätkä tätä nuoremmat maksa mitään. Kaudelle 2022-2023 uutuutena on sähköinen jäsenkortti. Maksaessasi jäsenyyden, sen kirjautuessa meille saat linkin korttiin. Myös fyysinen kortti on noudettavissa kotiotteluissa kannattajatiskiltä.
liitysivu