TÄMÄ ON SUMULAAKSON PÄÄTY.

MEININKI, JOKA SAA
BETONIN TÄRISEMÄÄN

"Ståndarin" väki antaa matseissa kaikkensa, jotta KooKoo pelaisi paremmin — ja jotta vastustajalla olisi mahdollisimman tukala paikka. Usein nämä pyrkimykset johtavat melkoisiin tunnemyrskyihin pelin ruokkiessa meininkiä..Sanotaan, ettei suurempaa iloa tai syvempää vihaa voi kokea muualla kuin kaltaistensa kannattajien keskuudessa.

SEISOMAKATSOMO,
MONELLE TOINEN KOTI

Pitkään KooKoon intohimoisimpien kannattajien kotina tunnetusta C-päätykatsomosta revittiin yksissä tuumin kuppipenkit pois kesällä 2015. Jo ennen tätä katsomo oli pääosin seisomakäytössä, joten turhat esteet oli hyvä raivata tieltä ennen uuden liiga-ajan koittamista. Monikaan Kouvolan ulkopuolella ei osannut odottaa, kuinka helvetillisen pätsin KooKoon vieraat saivat riesakseen."ETEENPÄIN MUSTAORANSSI..."


Oletko koskaan miettinyt, keitä ne hullut ovat, jotka siellä C-päädyssä kokoontuvat? Aivan tavallisia kansalaisia, joiden rakkaudella paikalliseen lätkään luodaan räjähtävä "breno" oman jengin tueksi. Päädyssä kukaan ei kanna leimaa ammattinsa, ikänsä tai muun henkilökohtaisen ominaisuuden vuoksi sillä ainuita merkitseviä ominaisuuksia ovat intohimo ja kestävyys. Tähän katsomoon on tervetullut jokainen KooKoon kannattaja katsomatta minkään sortin jäsenyyksiin tai kaverisuhteisiin; meininkeihin saa tulla osallistumaan myös istumakatsomolipulla!

Laulujamme voit fiilistellä ääninäytteiden kera sivuilla olevasta chänttikirja osiosta.


"...TUKENAS ON KOKO KOUVOLA!"LIITY