Kuudes Kenttäpelaaja updated their cover photo.

1 week 3 days ago

Kuudes Kenttäpelaaja

1 week 3 days ago

‼️HUOMIO HUOMIO KUUDES KENTTÄPELAAJA:n TIEDOITUS ‼️ Tällä päivämäärällä on lähtenyt jäsenmaksujen muistutukset liikkeelle. Tarkistele sähköpostisi ja myös se roskaposti kansio. Jos lasku ei ole sinulle tullut tai haluat perua jäsenyytesi olethan meihin yhteydessä sähköpostitse 🙏 Kauden lopussa kaikki ei maksaneet tullaan poistamaan rekisteristä. Jos siis haluat säilyttää jäsenyytesi ja sen myötä loistavat edut, hoida jäsenmaksusi näin olet osa meitä!!! Juuri tuoreeltaan tullut tieto, että etupaikkoihin on liittynyt ravintola PanchoVilla veturista. Panchovilla tarjoaa 10% edun ruuista jäsenkortilla!!! Kuudes kenttäpelajaa järjestää 20vuotis pikkujoulut lauantaina 11.12 House of Rockissa heti Lukko ottelun jälkeen. On puheita, palkitsemisia, arpoja, pikku purtavaa ja löytyypi DJ viihdyttämään🔥👊 Tästä linkistä voit ilmoittautua jouluihin⏬ bit.ly/20vjuhlat Olemme myös avanneet ilmoittautumisen HÖYRYVETURI reissullemme Tampereelle uuteen Nokia areenaan launataina 5.2.2022. Retken aikataulut tarkentuu myöhemmin. Tällä hetkellä matka on loppuunmyyty 200 paikan osalta, mutta ehdottomasti kannattaa liittyä jonoon, koska paikkoja tullaan avaamaan lisää kunhan sponsorikuviot selventyvät tulevien viikkojen aikana. Hyppää mukaan tälle unohtumattomalle ja ainut kertaiselle retkelle alla olevasta linkistä ⏬ bit.ly/Höyryveturiilves Aina mukana, aina tukena Kuudes kenttäpelaaja ry

Kuudes Kenttäpelaaja

1 week 5 days ago

Kuudes Kenttäpelaaja Ry matkaa HÖYRYVETURILLA kohti Tampereen uutta Nokia areenaa LAUANTAINA 5.2.2022. Lähtöaika tarkentuu tuonnempana. Tiedoitamme tästä heti kun tiedämme itse. Matkan hinta on vain 20€ olit sitten jäsen tai et. 💪 ⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬⏬ Ilmoittaudu mukaan linkistä! bit.ly/Höyryveturiilves ⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫⏫ Muistathan olla ajoissa paikalla. Lähtöpaikkana toimii tuttu ja turvallinen matkakeskus, etkot Bar Cafe Columbiassa. Matkan hinta sisältää höyryjuna kuljetuksen edestakaisin ja ottelulipun. Matkassa tulee menemää +/- 4h SUUNTAANSA, joten varaudu tälle unohtumattomalle matkalle reippaalla seikkailumielellä. Vaunuissa on kamina lämmitys, että vilu ei pääsisi yllättämään. Matkalla tulee olemaan yllätysohjelmaa ja tekemistä. Huhujen mukaan paikalla saattaa pyöriä myös muutama oranssitakki 🤭 Jokainen on reissulla vastuussa itsestään ja toivomme että alkoholia nauttivat osaavat ottaa maltillisesti. Emme vastaa matkalla hävinneistä tavaroista, emmekä korvaa junasta myöhästymisen kustannuksia. Olethan siis oman itsesi huoltaja! HUOMAA! Matkalla on myös käytössä Koronapassi, JOS tilanne sen vielä vaatii. Hoida nyt viimeistään rokotukset kuntoon päästäksesi mukaan 💪 Muistathan myös että pelireissulla tunnustetaan mustaoranssia väriä, joten jätäthän muiden seurojen kannattajatuotteet muiden järjestämille reissuille. Tervetuloa mukaan KooKoon vieraspelimatkalle!

Kuudes Kenttäpelaaja

1 week 5 days ago

Päälliköstä ei ollut vastusta

Kuudes Kenttäpelaaja was live.

1 week 5 days ago

Kuudes Kenttäpelaaja

2 weeks 1 day ago

Tervetuloa Kuudes kenttäpelaaja ry:n 20-vuotis pikkujouluihin 11.12. 2021

Järjestämme pienimuotoisen juhlatilaisuuden House of Rockissa pelin jälkeen. Tarjolla alkumaljat, puheita, palkitsemisia ja arvostuksen osoitusta vanhoille hallituksen jäsenille.

Paikalla myös tilanteen mukaan pelaajia ja Kouvolan oma alfauros, Pepe Jürgens.

Tule siis mukaan pelin jälkeen ja nauti illan ohjemasta.

Huomaathan että vallitsevan tilanteen vuoksi, tapahtuma on järjestetty vain koronapassin omistaville. Tälle asialle emme mitään voi.

Osallistujamäärän mukaan tilaamme jäsenille alkudrinkit, juomat ja ruuat. Joten osallistu nyt ja varmistat oman ilmaisen viinasi ja pääsylipun tilaisuuteen.

Jos et ole vielä jäsen, niin nyt viimeistään kannattaa laittaa jäsenhakemus osoitteessa www.kuudeskenttapelaaja.com

Linkistä mukaan: bit.ly/20vjuhlat

Kuudes Kenttäpelaaja

2 weeks 3 days ago

SE OLI SIINÄ! YLI 30 VUOTTA SIINÄ MENI!

Kuudes Kenttäpelaaja was live.

3 weeks 5 days ago

Kuudes Kenttäpelaaja

3 weeks 6 days ago

Tästä se alkaa! Tänään on Haden päivä!

KIITOS JUHA-PEKKA HAATAJA!

Kuudes Kenttäpelaaja

4 weeks 21 hours ago

OLLI SALO SEXYHOCKEY!

LIITY